Användarvillkor

Användarvillkoren uppdaterades senast 02/10/2022

Babypaket.com är en webbplats för gravida och nyblivna föräldrar och ger en översikt över babypaket, startpaket, välkomstpaket, rabatter och erbjudanden till dig och din baby.

Vi säljer inga produkter

Babypaket.com säljer inte någon av produkterna på webbplatsen och är inte ansvarig för någon av produkterna. Frågor om produkterna måste du skicka till det företag som säljer produkten.

Denna webbplats innehåller länkar till och information om tredjepartswebbplatser. Vi ansvarar inte för att granska eller utvärdera innehållet eller noggrannheten och vi garanterar inte och har inget ansvar för tredje parts material, webbplatser eller för annat material, produkter eller tjänster från tredje part. Användning av webbplatser från tredje part sker därför på egen risk.

Läs alltid villkoren

Det är viktigt att du alltid läsar igenom villkoren på tredjepartswebbplatser (beställningssidan) för produkten du vill beställa innan du beställer, så att du alltid är medveten om hur mycket du måste betala för porto och expeditionsavgift och om det finns andra villkor.

Fel och brister

Köpsvillkor, medlemsvillkor, priser och liknande kan ändras på de sidor som vi länkar till. Därför kan vi inte garantera att villkor och information om produkterna på vår hemsida inte innehåller fel och brister.

Produktbeskrivningar

Vi har inte testat produkterna på hemsidan. Därför är produktbeskrivningarna på vår webbplats mestadels baserad på beskrivningen av produkten på målsidorna vi länkar till. Eftersom målsidor ofta uppdateras, kan vår beskrivning vara baserad på en äldre målsida.

Bild av Ikon
Bild av Ikon

Sökresultaten sorteras i kategorier och rankas efter popularitet (antal klick på produkten).